Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 16:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vlamači ukradli trezor z domu betonára, ale odignorovali autá za 500-tisíc dolárov v garáži. Okradnutý chlapík teraz čelí drogovému obvineniu

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Betonársky biznis zrejme skutočne skvele vynáša.

Austrálske mesto Gold Coast zažilo pred niekoľkými dňami noc ako z akčného filmu. Do jedného z domov vo štvrti Coolangatta uprostred noci vtrhli dvaja maskovaní muži a s najväčšou pravdepodobnosťou išli na istotu, pretože nehnuteľnosť patrí chlapíkovi menom Brenton Fysh. Brenton oficiálne pracuje ako betonár, čiže pracuje ako robotník s betónom, lenže jeho dom, vybavenie a najmä garáž svedčia o tom, že buď práca betonára mimoriadne dobre vynáša, alebo má Brenton aj tajné kšefty. Dvaja zamaskovaní muži preto hneď zamierili ku trezoru, odkiaľ sa im podarilo zobrať veľké množstvo peňazí v hotovosti a pri potýčke so samotným Brentonom došlo ku streľbe, ktorá vyústila v jeho zranenie na stehne.

Aj napriek hrozivému zážitku bol Brenton celkom pokojný, čo zaskočilo aj lekárov pri operácii, a najbizarnejším momentom celého prepadu bolo to, ako vlamači spanikárili a utiekli z nehnuteľnosti na automobilke značky Audi, ktorý patril Brentonovej priateľke. V garáži domu sa pritom skrývala celá flotila luxusných áut značky Lamborghini, ktorá má hodnotu presahujúcu 500-tisíc dolárov, avšak lupiči zrejme chceli čo najskôr z domu ujsť, a tak museli exkluzívne vozidlá odignorovať. Brentona pritom susedia označili za tvrdo pracujúceho a slušného muža, lenže polícia ho už spojila s drogovou trestnou činnosťou, čo zrejme vysvetľuje, odkiaľ mal betonár dostatok peňazí na nadobudnutie svojho majetku.   

Domov
Zdieľať
Diskusia