Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 22:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Herci z Harryho Pottera si dodnes píšu v skupinovom chate. Emma Watson komunikuje s Danielom aj Rupertom a fanúšikovia zostali vo vytržení

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Naše detstvo pokračuje, pretože herci z Harryho Pottera spolu stále chatujú.

Film Kráska a zviera v hlavnej úlohe s Emmou Watson sa pomaly dostáva do kín a Emma v rámci mediálnej kampane chodí zo štúdia do štúdia, aby ho trochu spropagovala. Samozrejme, že moderátori sa jej nepýtajú len na najnovší film, ale často sú zvedaví aj na vzťahy s ostatnými hercami z filmov o Harrym Potterovi a Emma v jednom z rozhovorov priznala čosi, čo dostalo všetkých zarytých fanúšikov do vytrženia.

Emma dostala otázku, či ešte stále udržiava kontakt s hercami a ona sa priznala, že spoločne s Danielom, Rupertom, Tomom, Matthewom či ďalšími majú založenú skupinovú konverzáciu a stále si posielajú správy. Krásna herečka chcela všetkých svojich kolegov dotiahnuť na premiéru filmu Kráska a zviera do Los Angeles, ale Harry s Ronom sa dostaviť nemohli. Našťastie, stretla sa aspoň s Dracom a Nevillom, a tak len môžeme dúfať, že onedlho sa im podarí zorganizovať skutočné stretnutie po niekoľkých rokoch. Hermiona, teda Emma, sa vyjadrila, že dostať svojich hereckých kolegov na jedno miesto je ako pochytať všetkých Pokémonov.  

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Domov
Zdieľať
Diskusia