Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2017, 10:12
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nový Zéland ti zaplatí letenky aj ubytovanie na týždeň, aby si tam mohol začať nový život. Mesto Wellington hľadá talentovaných mladých ľudí

ZAUJÍMAVOSTI NOVÝ ZÉLAND
Uložiť Uložené

Posuň svoj život o úroveň vyššie.

Život na Novom Zélande musí byť celkom solídny. Progresívna krajina sa neustále posúva dopredu, jej obyvatelia sa označujú za šťastných a najnovšie máš šancu dostať nový život v tomto ostrovnom štáte aj ty. Novozélandské mesto Wellington nedávno spustilo program s názvom Looksee Wellington, ktorého cieľom je prilákať na Nový Zéland talentovaných pracovníkov z oblasti informačných technológií a ide o celkom zaujímavú príležitosť.

Po skončení prvej časti programu dostane až 100 vybraných ľudí bezplatné ubytovanie spoločne s letenkami a do Wellingtonu sa bude môcť prísť pozrieť na jeden týždeň pod podmienkou, že okrem spoznávania mesta a jeho okolia sa zúčastnia aj pohovorov so zamestnancami, ktorí o nich budú mať záujem. Zaujať preto musíš skvelým životopisom, kvôli ktorému by sa o teba pobili aj tie najuznávanejšie novozélandské firmy, pretože ak uspeješ aj na pohovore, dostaneš prácu a možnosť posunúť svoj život o obrovský krok dopredu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia