Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tono Suchota a.k.a. Tono Temnota predstavuje videoklip, v ktorom nefunguje gravitácia a opäť predvádza svoje schopnosti

HUDBA
Uložiť Uložené

Tonči je snáď posledným zástupcom klasicého rapu, ktorého dokážeme počúvať donekonečna, a tak sme veľmi radi, že mu nechýba aktivita.

V roku 2017 sa môžeme tešiť na viacero očakávaných albumov a všetko nasvedčuje tomu, že medzi nimi nájdeme aj ten od Tončiho, ktorý nemá vo zvyku poľavovať v aktivite. Pravidelne máme možnosť vypočuť si jeho najaktuálnejšie skladby a aj keď chalani oznámili vydanie spoločného albumu GR Teamu, určite by sme ocenili aj sólo. Predsa len, spomedzi tých klasickejších raperov je práve Tono tým, ktorého dokážeme počúvať dookola bez toho, aby naś to omrzelo. Túto skutočnosť dokazuje aj dnešným novým singlom s názvom Tono Temnota, v ktorom sa už tradične venuje skôr problémom ako rapovaniu o tom, čo dokázal. Dostávame hneď aj výborný vizuál z dielne Ovara Maryška a čo sa týka hudobnej produkcie, tú si na starosti zobral Matt-B God Bless. Nebudeme vás už dlhšie naťahovať a prejdime k výsledku.

Domov
Zdieľať
Diskusia