Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 15:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Iron Fist musí v ďalšom akčnom videu využiť znalosti bojových umení, aby odvrátil nebezpečenstvo a zároveň získal to, čo mu právom patrí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V poradí štvrtý člen The Defenders hlási svoj príchod prostredníctvom hromady nových záberov.

Do vytúženej premiéry komiksového seriálu s názvom Iron Fist (alebo ak chcete, Marvel's Iron Fist), ktorý tak konečne skompletizuje ústrednú štvoricu hrdinov zvaných The Defenders, ostáva v týchto chvíľach už iba menej ako mesiac. No a keďže doteraz zverejnené zábery vyzerali po všetkých stránkach nesmierne lákavo, vysoké očakávania sú naozaj na mieste. A ak by ste náhodou po tých skvelých traileroch ešte stále nemali dosť, ponúkame vám jedno celkom nové video, ktoré okrem množstva doteraz nevidených momentov vyniká najmä ďalšou úctyhodnou porciou oku lahodiacich akčných pasáží. Navyše, takmer po celý čas vás bude sprevádzať komentár Finna Jonesa, hereckého predstaviteľa hlavnej postavy. Iron Fist štartuje na Netflixe už 17. marca 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o jednotlivých postavách či samotnom príbehu, vstúpte do tohto vlákna. Budete seriál sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia