Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2017, 10:42
Čas čítania 0:00
Barbora Bláhová

Aké najdivnejšie závislosti majú ženy po celom svete? Jedna konzumuje mŕtveho manžela, druhá predstiera, že je kus nábytku

ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Existujú ženy, ktoré sú závislé na nakupovaní, dobrej káve alebo na svojom telefóne. Avšak sú medzi nami aj tie, ktoré nedokážu žiť bez požívania mačacích chlpov, molitanovej náplne do sedačiek či kameňov.

Každá z nás si v živote určite položila otázku: „Nie som ja nejaká divná?“ Možno vás nasledujúce riadky ukľudnia, že "divnosť" môže nabrať väčšie rozmery, než len schopnosť rozhodnúť sa, kam ísť na večeru.


Žena závislá na predstieraní, že je kus nábytku

Klasika. Prídete domov a tam narazíte na dcéru/priateľku/sestru predstierajúcu, že je lampa. Tri hodiny postáva vedľa televízora s narazeným tienidlom na hlave a vám nezostáva nič iné, než sa zmieriť s tým, že je proste "tak trochu iná". 17-ročná Olympia tvrdí, že jej závislosť začala vo chvíli, kedy si na ňu teta Rosemary omylom sadla, pretože si ju na gauči nevšimla. Aj keď sa to môže zdať úsmevné, jej partner Nova prejavil veľké obavy nad jej zdravím. Nie že by išlo o jej psychiku a to, že je tak trochu na hlavu, ale predovšetkým o fakt, že naposledy, keď sa Olympia pretransformovala na "práčku", tak zbesilo točila hlavou (ála bubon), že si spôsobila veľmi vážne zranenia. K tomu snáď už ani nič dodať netreba.




Žena ktorá predstiera, že je kôň

30-ročná rodáčka zo San Diega má jeden zvláštny koníček, hrať sa na to, že je koníček. Podľa jej slov jej nezáleži na tom, čo si o nej myslia ostatní. Ako kôň sa cíti byť naozaj sebavedomá a istá, dalo by sa povedať "ako na koni". Alebo v sedle? Tých má mimochodom peknú zbierku. Ako kôň začala tráviť všetok voľný čas, pretože je tak naozaj šťastná. Jediní, kto z jej počínania nemajú veľkú radosť, sú samozrejme jej rodičia, ktorí nedokážu pochopiť, že ich dieťa trávi dlhé hodiny, pasením sa na tráve. Čo na to povedať. Snáď len, že darovanému koňovi by na zuby pozerať nemali.




Dáma ktorá sa kúpe v bielidle

Všetci poznáme ten pocit zadosťučinenia, keď vyupratujeme celý náš byt, utrieme prach na poličkách, prejdeme mopom podlahu a potom sa uvelebíme v kresle a zo všetkého okolo nás je doslova cítiť čistota. Gloria sa do tohto pocitu zamilovala natoľko, že upratovaním začína každý svoj deň. A aby všetko doslova žiarilo, k čisteniu využíva výhradne bielidlo. Stále sa vám zdá, že Gloria nerobí nič iné, než bežná slovenská babička? Omyl. Gloria sa totiž rozhodla, dopriať očistu aj svojmu telu. V bielidle teda doslova "vyplácha" celý svoj dom a následne aj samú seba. Ročne tak spotrebuje 1500 litrov bielidla, bez ktorého si nedokáže predstaviť jediný deň. 



43-ročná matka dvoch detí, ktorá nedokáže prestať piť bielu farbu

Heather z Alabamy si taktiež ulietava na bielej. V tomto prípade však bielidlo vystriedali plechovky s bielou maliarskou farbou. Heather pri ich konzumácii údajne zažíva hrejivý pocit, akoby pila samotné materské mlieko. Priznala sa, že už spotrebovala okolo 10 litrov bielej farby a nedokáže si predstaviť, že by sa s týmto "lahodným“ mokom rozlúčila. Každý deň si tak po ránu dopraje jedno viečko tejto chemickej mňamky. Proti gustu, žiaden dišputát.



Žena ktorá konzumuje toaletný papier

Hovorí sa, že hlad je najlepší kuchár. Možno teda usúdiť, že Jane musí trpieť permanentne ukrutným hladom, inak si nedokážeme vysvetliť, prečo sa stravuje toaletným papierom. Konkrétne tak činí posledné štyri roky, kedy zvládne "zlupnúť" až 5 roliek za týždeň. Danú pochutinu si dopraje na raňajky či desiatu, alebo len tak ako zákusok pri filme, namiesto popcornu. Všetko vraj odštartovalo v tehotenstve. Skôr než chuť ju zaujíma textúra, materiál a konzistencia, ktorú má v ústach. Čo už. Tehotenskému apetítu nerozkážeš.


Žena závislá na čuchaní hlavy svojej bábiky

Táto úchylka síce nie je životu nebezpečná, nezahŕňa prehĺtanie zvláštnych predmetov ani konzumáciu chemických tekutín, to ale neznamená, že nie je ultra divná. 24-ročná Lacey je závislá na svojej bábike menom Susie Q. Konkrétne na jej hlavičke, bez ktorej ani nevýjde z domu. Ako keby ju nejaká sila nútila bábiku čuchať a otierať si ju o tvár. Susie ju tak sprevádza na cestách, v práci, odcháza s ňou na toaletu a je dokonca svedkom jej sexuálneho života. Divné, že? Ako môže mať sexuálny život niekto, kto je nonstop nalepený na hlave bábiky, zatiaľ čo my sme samy?




Žena ktorá konzumuje svojho mŕtveho manžela

Strata niekoho blízkeho je veľmi ťažká a pre tých, čo to nezažili, je bolesť pozostalých nepredstaviteľná. Obzvlášť, keď sa jedná o mladého človeka. Casie prišla o svojho manžela a zmieriť sa s tým nedokázala. Jeho urnu nebola schopná opustiť ani len na minútu. Jej rodina sa tak celkom právoplatne obávala o jej duševné zdravie. To, čo ale po čase odhalili, nikto z nich nečakal. Casie totiž popoľ svojej mŕtvej lásky pomaly z urny vyjedala. V tomto prípade príslovie "láska precháza cez žalúdok" naberá úplne nový rozmer.




Domov
Zdieľať
Diskusia