Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 15:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z WHY NOT diktujú vtipné pančlajny na najlepšom slovenskom remixe ku skladbe Panda od Desiignera

HUDBA
Uložiť Uložené

Zároveň rapujú lepšie ako tvoj obľúbený interpret a výsledok skutočne stojí za vypočutie.

Aj keď sa na Slovensku fenomén youtuberov rozšíril až príliš, pojmy ako vtip a dobrý nápad sú pre drvivú väčšinu z nich jednou veľkou neznámou. Lacného obsahu, pri ktorého pozeraní sa hanbíš za samotného autora, dennodenne pribúda a my sa žiaľ musíme zmieriť s tým, že pridávanie videí na youtube nie je obmedzené výškou inteligenčného kvocientu. Stále tu však máme zopár poctivých tvorcov s potenciálom, ktorí nás dokážu skutočne pobaviť. Hovoríme aj o chalanoch z WHY NOT, ktorí nám už priniesli výborný formát, kde starý pán komentuje aktuálne československé rapové videoklipy. Pri tejto príležitosti vznikla aj skladba Motivujem staré ženy s vtipným textom.

Už vtedy sme si povedali, že sa vôbec nebudeme hnevať, keď prídu s niečim podobným. Netrvalo dlho a svetlo sveta uzrel remix na známu vec Panda od Desiignera v prevedení, aké sme vlastne od WHY NOT presne čakali. Zároveň musíme pochváliť aj samotný prejav, keďže chalani rapujú lepšie ako väčšina tvojich obľúbených slovenských raperov.

Domov
Zdieľať
Diskusia