Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 2:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Keď sa pobijú najsmrteľnejšie hady celej Austrálie. Dve pakobry si v divokom súboji nič nedarovali

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Už ani hady si nič nedarujú.

Vycestovať do Austrálie môžu len ľudia s dostatočnou odvahou. Už sme na Refresheri uverejnili nespočetné množstvo článkov o tom, aké potvory našli Austrálčania u seba v dome či na lúke za svojím domom, avšak, čo keby sme ti povedali, že najnovšie nebezpečné živočíchy priamo na verejnosti neútočia len na ľudí, ale priamo jeden na druhého?

V južnej časti Austrálie sa chlapíkovi menom Sean Shaw podarilo zachytiť nečakané stretnutie dvoch zástupcov tých najjedovatejších hadov na celom kontinente. Sean prechádzal po ceste, keď zbadal dva hady, ktoré identifikoval ako hnedú pakobru východnú a čiernu pakobru červenobruchú, pričom čierna pakobra si so svojou menšou kolegyňou chcela zaplniť pomyselný žalúdok. Hady na seba zaútočili, aj keď odborníci potvrdili, že pakobra červenobruchá by nemala problém pri kontakte s jedom druhého hada, pretože si vypestovala akúsi imunitu voči jedu svojich konkurentov. Sean Shaw natáčal niekoľko minút a nakoniec pripísal, že čierna pakobra červenobruchá si jej hnedou kamarátkou poradila a po usmrtení ju celú zhltla. Ešte dobre, že na jej mieste nebol človek.

Domov
Zdieľať
Diskusia