Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2017, 21:02
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Another one! Khaledovi na novej piesni sekundujú Beyoncé a Jay Z

HUDBA BEYONCÉ DJ KHALED JAY-Z
Uložiť Uložené

Paralelne s ukončením odovzdávania Grammys odhalil DJ Khaled novú skladbu s názvom Shining, na ktorej hosťujú Bey a Jay.

Tohtoročné Grammys sú za nami, a tak sa môžeme venovať aj ostatným hudobným veciam, ktoré sa za poslednú noc odohrali. Jednou z nich je aj novinka od DJ Khaleda, nesúca názov Shining. Motivačnému kráľovi Snapchatu minulý rok vyšiel a na tento rok si preto prichystal ďalší album, titulovaný GratefulShining je prvotným singlom z onej dosky a nie je len tak nejaký. Hosťujú na ňom totiž dve dosť prominentné mená, manželia Jay Z a Beyoncé. Kto má v láske spoločné skladby spomínanej dvojice, určite si vďaka Shining príde na svoje. Spievajúcu Beyoncé dopĺňa svojimi výkrikmi na začiatku tracku Khaled, zatiaľ čo záver piesne je najmä v réžii Hovu. Obaja z manželskej dvojice sa hrdia ich úspechmi, napríklad počtom Grammy ocenení či deťmi, ktoré majú a čakajú. Hovorí sa aj o tom, že Jay Z možno na Shining nepriamo podpichuje Drakea, no oveľa istejšie je, že posiela pekný shout-out 21 Savageovi: "21 Grammys, I'm a savage nigga." Počúvaj nižšie. A ak by si rozmýšľal nad tým, ktože to je na coveri tohto singlu, tak je to malý Khaledov syn.

Domov
Zdieľať
Diskusia