Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2017, 12:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Adele zlomila svoju cenu Grammy na polovicu, aby sa rozdelila s Beyoncé. Americká speváčka si ju podľa nej zaslúžila oveľa viac

HUDBA ADELE BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Adele verila, že Beyoncé mala tento rok vyhrať namiesto nej.

Britská speváčka možno ani nečakala, že bude domov z odovzdávania cien Grammy odchádzať rovno s piatimi oceneniami, lenže aj napriek dominantnému ťaženiu jej z jednej ceny zostala iba polovica. Adele v rámci svojich piatich víťazstiev získala aj prvé miesto v kategórii najlepší album za svoj počin s názvom 25, avšak počas svojej ďakovnej reči zobrala sošku Grammy a jednoducho ju zlomila na polovicu, pretože sa jej to nezdalo celkom fér.

Adele totiž verila, že cenu za najlepší album si domov odnesie Beyoncé so svojou doskou Lemonade a britská speváčka priznala, že za Beyoncé hlasovala a podporovala ju natoľko, že víťazstvo jej samotnej ju poriadne zaskočilo. Adele sa na adresu Beyoncé vyjadrovala len v superlatívoch, rozhovorila sa o tom, ako jej skladby neodmysliteľne patria k jej životu a životom kamarátov a na záver poslala do pléna veľavravnú rečnícku otázku: „Kedy by mala Beyoncé vyhrať cenu za najlepší album, ak nie teraz?“ Americkú speváčku čin Adele dojal až k slzám a vieme si predstaviť, ako sa tieto hudobné legendy zvítali v zákulisí.


Domov
Zdieľať
Diskusia