Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2017, 0:42
Čas čítania 0:00
Marek R.

Bojíte sa lietania? Letisko v San Franciscu má prasacieho zamestnanca, ktorý vám pomôže prekonať strach

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Nečakaná pomoc na letisku.

Pred prvým letom v živote sme mali stres asi úplne všetci, no u niektorých ľudí sa strach z lietania nevyparí ani po prvej skúsenosti a buď teda na tento spôsob dopravy zanevrú, alebo si nájdu spôsob, ako strach prekonať. Áno, môže ísť aj napríklad o alkohol, no letisko v San Franciscu prišlo s lepším riešením.

Medzi zamestnancov letiska totiž patria aj desiatky zvierat vrátane psov, mačiek či zajacov, no špeciálne toto letisko sa môže pochváliť aj prasacou pomocou. Malo by ísť o jediné prasa na takejto pozícii v celej krajine a meno tejto pozornej zamestnankyne je LiLou. Tento zvierací oddiel bol vytvorený ešte v decembri 2013 a všetky zvieratá si poctivo prešli výcvikom. Ich povinnou výbavou je vestička s nápisom "Pet Me!" a ľudia na letisku tak môžu tráviť čas hladkaním týchto rozkošných zamestnancov a zbavia sa tak stresu. Zvieratá si návštevníci letiska okamžite zamilovali a tento nápad sa tak ukázal vo výbornom svetle. A hlavne zaradenie LiLou sa ukázalo ako ďalšie dobré riešenie, lebo veď pes či mačka na letisku vás až tak neprekvapí ako prasiatko v pohodlnej vestičke. LiLou má taktiež svoj profil na Instagrame, kde môžeš sledovať jej dobrodružstvá.

Domov
Zdieľať
Diskusia