Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2017, 14:19
Čas čítania 0:00
Peter Pavlík

Trilógia predchádzajúca Pelíškom bude pri svojom štarte hlavne dojímať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rodinný přítel premiéruje už v máji.

Trilógia predchádzajúca legendárnym Pelíškom z dielne mimoriadne úspešného tandemu Jan Hřebejk/Petr Jarchovský sa už prezentovala trojicou spoločných teaserov. Teraz nadišiel čas predstaviť konkrétne tituly. Už dávnejšie tvorcovia sľubovali, že každý film bude v odlišnom žánri.  Prvý z nich pod názvom Rodinný přítel bude romantická dráma a je príbehom zakázanej lásky na pozadí 2. svetovej vojny.

V hlavných úlohách štartu najdrahšieho projektu súčasnej českej kinematografie sa predstavia Ondřej Sokol (Všetko alebo nič), Anna Geislerová (Želary) a Martin Finger (Červený kapitán). Humorom tvorcovia zatiaľ šetria, no vo finálnom diele bude nepochybne neoddeliteľnou súčasťou príbehovej mozaiky troch rodín, o ktorých má trilógia pojednávať. Rodinný přítel dorazí do kín 27. apríla 2017 (v Česku) a 11. mája 2017 (na Slovensku).

Domov
Zdieľať
Diskusia