Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2017, 15:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Originálny svet plný samurajov, robotov a mimozemských monštier ožíva v dlho očakávanej piatej sérii animáku Samurai Jack

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa napokon dočkali!

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov tohto animovaného sci-fi akčňáku! Cartoon Network práve zverejnil trailer k dlho očakávanej piatej sérii svojho projektu Samurai Jack. Príbeh hrdinského Jacka, ktorý bojoval proti pánovi temnôt menom Aku, sa vysielal v rokoch 2001 až 2004. Seriál získal viacero ocenení a jeho tvorca Genndy Tartakovsky odvtedy často vnadil na návrat obľúbeného hrdinu.

Nový dej sa odohráva 50 rokov po skončení štvrtej série. Aku zničil každý časový portál a Jack prestal starnúť (ako dôsledok cestovania v čase). Zdá sa, že je odsúdený putovať krajinou už navždy. Jeho minulosť mu však nedáva spať, rovnako ako klan zabijakov, ktorí sa ho bude snažiť za každú cenu odstrániť. Podľa traileru nás evidentne čaká energická a akčná lahôdka. Piata séria Samurai Jack si odbije premiéru 11. marca 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia