Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2012, 16:38
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

1 rok s Refresherom

REFRESHER
Uložiť Uložené

365 dní s Refresherom. Krátke zhrnutie a poďakovanie fans.

Dnes je to presne jeden rok, čo môžete navštevovať stránky Refresher.sk od jeho oficiálneho spustenia. Za tú dobu sme vám stihli priniesť zopár rozhovorov, celkom pekný počet súťaží o vecné ceny alebo vstupy na akcie.

Za rok sme stihli vyprodukovať takmer 4 tisícky príspevkov, predstavili tvorbu niektorých umelcov a už minulý rok ste mohli, ak ste navštevovali už Refresher, vedieť kto je Rita Ora alebo Asap Rocky. Takmer presne pred rokom sme priniesli článok o Odd Future alebo sme vám predstavili Macklemorea, ktorý sa dostal až tento rok na XXL Freshman Cover. To sa týka hudobných noviniek, ďalej sme vám predstavili značky  a štýly, ktoré dovtedy žiadny web u nás alebo v Čechách ani len nezmienil, ale svoje si určite našli aj fanúšikovia filmov, seriálov, techniky, zaujímavostí zo sveta, proste FRESH informácií.

Chceli by sme sa poďakovať každému, kto čo i len raz spomenul náš názov, dal like, zdielal príspevok na svojej facebook stene, povedal o nás kamarátovi alebo navštívil náš web. Ďakujeme aj neprajníkom, ktorí stále hladajú to zlé nehladiac na tie dobré veci, ktoré prinášame. Ďakujeme ale hlavne tebe, kto teraz čítaš túto správu, si súčasťou veľkej skladačky nášho úspechu.

Všetci máme radi čísla, tak som si dovolil vytvoriť menší súhrn štatistík za jeden rok fungovania stránky. O rok sa vidíme znovu pri podobnom príspevku. Stay Fresh!

refresher infograph
refresher infograph
Domov
Zdieľať
Diskusia