Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Sharknado 5 oficiálne potvrdené a fanúšikovia gýču tak plesajú blahom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skončí to niekedy? Nie, pokiaľ to na seba opäť zarobí!

Môže byť film taký neskutočne zlý vo všetkých smeroch, až ho má nakoniec divák rád? Samozrejme, že áno. Toho dôkazom je aj náš nedávny výber Guilty Pleasure filmov (celý zoznam nájdete na tomto odkaze), v ktorom okrem iných nájdete aj Sharknado. pokiaľ si neviete predstaviť o čo ide, tak si predstavte, že nad Los Angeles udrelo prečudesné tornádo. Z neďalekého oceánu vyzdvihlo žraloky a tie teraz ako živé, krvilačné a pažravé bomby bombardujú ulice mesta a vychutnávajú si neobyčajnú pochúťku v podobe vydesených ľudí. Surfista a zároveň majiteľ baru Fin (Ian Ziering) musí v tomto armagedone s pomocou svojich priateľov Baza (Jaason Simmons) a Novy (Cassie Scerbo) nájsť a zachrániť svoju manželku April (Tara Reid), s ktorou mu to už síce dlhšiu dobu neklape, ale stále ju má rád. Zabudnúť nesmieme ani na jeho dcéru Claudiu (Aubry Peeples). Tak znela synopsa pre prvý film.

Sharknado 5 oficiálne potvrdené a fanúšikovia gýču tak plesajú blahom
Zdroj: Syfy

Zvyšné tri snímky si predstavte ako stále narastajúcu globálnu hrozbu Sharknada spolu so stále väčším nelogickými a klišé momentami. Piate pokračovanie prinesie návrat hlavných hrdinov z minulých filmov, Fina Sheparda a April Wexler, ktorých opäť stvárnia vyššie spomenutí herci. Rovnako sa vracia aj režisér Anthony C. Ferrante (postaral sa o celú sériu). O celom projekte ale nevieme nič viac, rovnako ako stále nie sme oboznámení ani s dátumom premiéry. Jediné, čo produkujúce spoločnosti Syfy a The Asylum prezradili je, že obľúbené postavy uvidíme v spustošenom svete, ktoré ohrozuje celosvetové Sharknado. A tá predstava je príliš aj na nás, nehovoriac o efektoch. Práve kvôli tomu ale fanúšikovia tieto filmy milujú. Pokiaľ patríte k nim, istotne sa potešíte. A hlasujúci pri Zlatých Malinách tiež. 

Domov
Zdieľať
Diskusia