Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Beyoncé v priebehu pár hodín prekonala na Instagrame Selenu Gomez. Vďaka tehotenstvu získala príspevok s najvyšším počtom lajkov v histórii

ZAUJÍMAVOSTI BEYONCÉ INSTAGRAM SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Nech žije nová kráľovná.

Jedna z najväčších speváckych hviezd Beyoncé včera celému svetu oznámila, že sa jej rodina rozrastie o ďalších dvoch potomkov a pri jej popularite sa dalo čakať, že toto oznámenie položí internet na kolená. Speváčka zverejnila správu o tehotenstve na svojom Instagrame a okamžitú aktivitu by jej mohla závidieť aj súčasná kráľovna tejto sociálnej siete Selena Gomez, pretože Beyoncé v priebehu siedmich hodín prekonala jej rekord v najvyššom počte lajkov na jedinom príspevku.

 

 


Správa o dvojičkách jej fanúšikov potešila natoľko, že fotografia aktuálne so 7,6-miliónmi lajkov atakuje výšiny, aké sme ešte na Instagrame nikdy nevideli. Selenina fotografia v rámci reklamnej kampane spoločnosti Coca Cola dosiahla 6,3-milióna lajkov, takže už teraz za Beyoncé výrazne zaostáva, lenže mladšia speváčka nemusí zúfať, pretože stále vedie v celkovom počte fanúšikov. Je nám jasné, že to tieto dve ženy určite veľmi nevnímajú a nezáleží im na tom, kto drží jednotlivé rekordy na Instagrame, ale Beyoncé určite potešilo to, koľko ľudí je šťastných aj za ňu.

when your lyrics are on the bottle #ad

Fotka zveřejněná uživatelem Selena Gomez (@selenagomez),


Domov
Zdieľať
Diskusia