Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2017, 15:36
Čas čítania 0:00
Martin M.

Dokáže Coca-Cola nahradiť motorový olej?

ZAUJÍMAVOSTI COCA-COLA
Uložiť Uložené

Rozhodne to nie je dobrý nápad skúšať doma.

Ak máš množstvo voľného času a zároveň sa vyžívaš v deštrukcii akéhokoľvek materiálu či produktu, určite zhliadni Hydraulic press channel, kde nepochybne uspokojíš svoje chúťky. Okrem zlikvidovania iPhonu hydraulickým lisom tam nájdeš aj deštrukciu rubikovej kocky, explózie a rôzne zábavky s akýmkoľvek materiálom. Tvorcovia tejto série sa však venujú tiež ďalším deštruktívnym videám, v ktorých už hydraulický lis nehrá hlavnú úlohu. Ich najnovšie video sa zaoberá práve pokusom nahradiť motorový olej Coca-colou.

Zrejme nikto neveril, že motorový olej je možné nadobro nahradiť touto obľúbenou tekutinou predovšetkým u amerických spotrebiteľov. Čo sa však stane, keď niekto takýto nápad zrealizuje? Myslíš si, že motor vydrží aspoň jednu jazdu? Vybuchne? Prehreje sa? Alebo sa snáď ukáže, že Coca-colou sa predsa len dá olej na niekoľko hodín nahradiť?

Výsledok testu nájdeš pod videom.


Už v úvode videa sa dozvedáme, že táto stará Fiesta utrpela poškodenie prevodovky, čo bol zrejme aj dôvod na tento neobyčajný test. Štart auta po nahradení motorového oleja Coca-colou takmer ihneď sprevádzal buchotavý zvuk a netrvalo dlho, respektíve menej ako minútu, až kým sa auto totálne zadrelo a vypovedalo službu. Bez nejakých explózií či ohňa by to nebolo ono, preto si na záver videa môžeš vychutnať aspoň odpálenie pyrotechniky v interéri auta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia