Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2016, 13:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dvaja bratia 10 rokov šetrili, aby na Vianoce mohli mame kúpiť jej vysnívané BMW. Odvďačili sa jej za všetko, čo pre nich robí

ZAUJÍMAVOSTI BMW
Uložiť Uložené

Konečne poriadny vianočný príbeh.

Naši rodičia nás vychovali, starali sa o nás a aj keď postupne rastieme a dospievame, vždy na nás budú z bezpečnej vzdialenosti dohliadať. Niekedy si ani neuvedomujeme, koľkokrát sa naši rodičia museli obetovať len kvôli tomu, aby spravili svoje deti šťastnými, a očividne na to nezabudli ani bratia Jason a Daniel Knustovci. Pochádzajú z mesta neďaleko austrálskeho Sydney a na Vianoce si pre svoju matku pripravili špeciálny darček a zároveň aj poďakovanie za to, čo všetko pre nich robila a neustále robí.

Dlhé roky ju počúvali hovoriť o tom, ako veľmi by si raz kúpila BMW. Vlastniť vozidlo tejto nemeckej značky patrilo medzi jej celoživotné sny a keďže ju jej synovia počúvali skutočne pozorne, nakoniec sa im sen podarilo splniť. Na BMW šetrili dlhých 10 rokov, už od svojich študentských čias, a keď sa pred Vianocami zhovárali o tom, čo by mohli darovať svojej matke, dali hlavy a financie dokopy a vydali sa na nákupy. Reakciu matky potom nahrali a zavesili na Instagram, pričom tá dlho nechcela veriť, že sa jej iba nesníva a svojich synov podozrievala z toho, že si z nej iba uťahujú.  

Odporúčané
BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii BMW odhalilo model X2 druhej generácie, ktorý prichádza nielen s extravagantnejším dizajnom, ale aj v čisto elektrickej verzii 14. októbra 2023, 10:00


Domov
Zdieľať
Diskusia