Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2016, 10:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bruno Mars a James Corden si v novom Carpool Karaoke vymenili aj zopár tipov o randení. Energický spevák sa na scénu vrátil vo veľkom štýle

HUDBA
Uložiť Uložené

Nový album, nové skladby, ale stále rovnako sympatický Bruno.

Moderátor James Corden sa stal už notoricky známym svojím konceptom Carpool Karaoke, v ktorom si do auta zavolá známe osobnosti, povozí ich po meste, vyspovedá a počas celej cesty si spolu strihnú aj niekoľko populárnych piesní daných interpretov. Najnovším prírastkom do Jamesovej enklávy celebrít sa stal Bruno Mars. Sympatický spevák sa opäť vyšvihol pred svetlá reflektorov svojím novým albumom 24K Magic a zdá sa, že Bruno teda o úspechy núdzu nemá. V posledných dňoch sa neustále objavoval v médiách a Jamesove karaoke bolo iba akousi čerešničkou na torte. Moderátor speváka samozrejme vyspovedal o jeho kariére, ale nezabudol ani na osobný život, a tak sme sa mohli dozvedieť aj zopár šikovných trikov, ktoré by vraj mali zabrať na každú ženu. Bruno sa počas celej jazdy zdal neuveriteľne energický a plný životného elánu, čo pravdepodobne spôsobil jeho návrat na scénu a vystúpenia napríklad na módnej prehliadke Victoria's Secret či vo finále známej šou The Voice.

Domov
Zdieľať
Diskusia