Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2016, 23:19
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Travis Scott sekunduje Kid Cudimu na skladbe Baptized in Fire z pripravovaného albumu

HUDBA KID CUDI TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Passion, Pain & Demon Slayin' nakoniec vyjde 16. decembra.

Pozitívny vzťah Kid Cudiho a Travisa Scotta bol pred pár mesiacmi podčiarknutý spoluprácami týchto dvoch hudobníkov na albume Birds in the Trap Sing McKnight od druhého menovaného. Ako pravdepodobne všetci viete, jeden k druhému chovajú veľké sympatie, a tak nie je žiadnym prekvapením, že La Flame vracia láskavosť, ktorú mu Cudder poskytol, a to účasťou na pripravovanej doske Scotta Mescudiho s názvom Passion, Pain & Demon Slayin'. Tá má po viacerých odkladoch nakoniec stanovený dátum vydania na 16. decembra, čo znamená, že december bude vskutku nabitý, dúfajme, kvalitnými releasmi. Vychádzajú totiž i projekty od Drakea, Childish Gambina a J. Colea. 

Vráťme sa ale k spomínanej nahrávke od Kid Cudiho. Nedávno sa vrátil z liečby, ktorú podstúpil kvôli psychickým problémom a my veríme, že je všetko v poriadku a že chystaným projektom napraví renomé, ktoré mu experimentálne Speedin' Bullet to Heaven mierne narušilo. Tracky ako Surfin' či The Frequency naznačujú, že by sa to mohlo podariť a ani novinka s Travisom Scottom, Baptized in Fire, neznie zle. Scott Mescudi sa postaral o väčšinu piesne, zatiaľ čo La Flame dodal refrén. Pekným gestom je prihováranie sa Travisa smerom ku Cudderovi riadkami: "Phoned home to the moon / Did you change your number? / If you win, you get this message / Need you back home." Skladbu počúvaj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia