Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2016, 13:41
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Videoklip na Kid Cudiho song Frequency nás zoberie do temného lesa plného tých správnych frekvencií

HUDBA KID CUDI
Uložiť Uložené

Cudder sa nedávno fanúšikom zdôveril so svojimi psychickými problémami a posunul release albumu. Kým mu držíme palce v zotavovaní a čakáme na dosku, máme tu klip na song Frequency.

Kid Cudiho aktuálne podporujeme najmä v jeho boji s depresiami, s ktorými sa zdôveril aj fanúšikom. Americký interpret nastúpil na liečenie a koľko potrvá, nevieme. Hoci mal pripravovaný album Passion, Pain & Demon Slayin' vydať 30. septembra, kvôli problémom s použitými samplami sa tak nestalo a release bol posunutý na zatiaľ neurčito. Cudder ale sľúbil, že aj napriek tomu, v akom stave sa nachádza, sa dosky určite dočkáme. To, že plánuje svoje slovo dodržať a že na ľudí, ktorí mu vyjadrili podporu nezabúda, potvrdzuje i odhalenie nového videoklipu na jednu zo skladieb zo spomínaného projektu, nesúcu názov Frequency. Ak máš dobrú pamäť, spomenieš si, že oný singel je vonku už dlhšie. Podarená pieseň s typickým hmkaním Scotta Mescudiho predstavuje viac-menej návrat ku klasike, a to je len pozitívne. 

Vizuálny sprievod ku Frequency si Cudder ošéfoval sám, pričom sa v ňom vydáva do temného lesa, kde objavuje ten správny vibe. Tancujúc v okuliaroch čoskoro vpláva do psychedelicky pôsobiacich svetiel, a to, že sa naozaj naladil na vhodnú frekvenciu, dokazujú interakcie s dvoma dámami. Jediné, čo môžeme ešte dodať, je túžba, aby sa aj v reálnom živote dostal na takúto zdravú vlnu. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia