Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2016, 21:51
Čas čítania 0:00
Simon K.

Kid Cudi sa piesňou The Frequency vracia späť ku klasike, ktorú jeho fanúšikovia tak veľmi milujú

HUDBA KID CUDI
Uložiť Uložené

Kid Cudi s novou piesňou rozhodne potešil nejedného fanúšika!

Všetci vieme, že Cudderov posledný album nebol tak úplne rapový. Kid Cudi sa vydal trochu inou cestou a fanúšikovia už asi vedia, o čom hovoríme. Skôr rockový ako rapový počin nebol až takou výhrou a mnohí sme zostali sklamaní. Témy boli fajn a držali sa skôr depresívneho a temného statusu, no v rámci zvukovej stránky to nebolo ono a často sme mohli zaznamenať akúsi monotónnosť, čo bolo možno zapríčinené aj faktom, že si produkcie zabezpečil úplne sám, keď teda nepočítame spoluprácu s Plain Patom. Niektoré skladby sú dobré, iné zase menej, no celkové vypočutie projektu a skladieb rad za radom nevyčarí dokonalý úsmev na tvárach väčšiny fanúšikov.

Dnes však dostávame veľkonočné prekvapenie v podobe úplne nového songu s názvom The Frequency, o ktorého produkciu sa postarali Mike Dean, už spomínaný Plain Pat a samozrejme aj Cudi. Experimentálny sound tentoraz Cudi nechal bokom a vrátil sa na pozíciu Muža Na Mesiaci. Rap a Cudiho vibe, ktorý máme všetci tak radi! Po projekte Speedin' Bullet 2 Heaven tu máme konečne niečo nové a zároveň niečo, čo nás rozhodne potešilo. Čo povieš?

Couple girls, couple stories, and a couple shrooms...

Domov
Zdieľať
Diskusia