Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2016, 12:54
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Ako to vyzerá v miliónovom príbytku Kylie Jenner? Nechýba rozsiahla zbierka umenia či Playboy magazíny

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

U Kylie doma nájdete aj také veci, ktoré by ste rozhodne nečakali.

Všetci vieme, že Kylie Jenner je na sociálnych sieťach mimoriadne aktívna. Nielen vďaka Instagramu, ale aj prostredníctvom obľúbeného Snapchatu majú fanúšikovia možnosť nazrieť do jej súkromia. Tentokrát mohli fanúšikovia absolvovať menšiu prehliadku po jej najnovšom dome. Najmladšia Kardashianka ukázala svoj multi-miliónový príbytok v Hidden Hills prostredníctvom série Snapov. Len tak pre zaujímavosť, dom v Kalifornii nie je jej jediným príbytkom. 19-ročná kráska sa môže pochváliť aj ďalšími luxusnými nehnuteľnosťami, ktoré sa nachádzajú v prominentných lokalitách.

Vráťme sa ale späť k 6-miliónovému domu v luxusnej časti Hidden Hills. Ten má šesť spální, sedem kúpelní, bazén či vínnu pivnicu. Kylie prostredníctvom Snapchatu ukázala hneď niekoľko izieb. Jednu z nich nazvala príznačne The Boys Room a nachádza sa v nej napríklad slušná zbierka vintage Playboyov. Kylie očividne vie, ako potešiť svojich kamarátov. Ďalšia izba patrí jej obľúbeným šteniatkam Norman a Bambi. Áno, o jej štvornohých miláčikov je očividne výborne postarané a v miestnosti majú dokonca aj obrovský kozub. Málokto by čakal, že Kylie je aj veľkou milovníčkou umenia. Počas Snapchat prehliadky sa však stihla pochváliť niekoľkými umeleckými kúskami. Okrem toho fanúšikom ukázala zopár vlastných polaroidov, ktorých autorkou je jej asistentka venujúca sa fotografovaniu.

 

@victoriavillarroel

Fotka uverejnená používateľom Kylie (@kyliejenner),

Domov
Zdieľať
Diskusia