Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2016, 13:31
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Disney pripravuje hranú verziu očarujúcej Snehulienky a jej siedmych trpaslíkov

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Vyrastali sme na nich a teraz ich uvidíme opäť.

Štúdio Disney si nemá na čo sťažovať. Ich filmy sú úspešné po celom svete pri všetkých vekových kategóriach, čo sme si potvrdili aj v našom poslednom Box Office článku. A aby toho nebolo málo, má rozbehnutú sériu rebootov klasických rozprávok, pričom sme už dostali Popolušku či Knihu džungle spolu s Mojím kamarátom drakom. A ako to vyzerá ďalej? Informovali sme vás o Kráske a zvierati, na ktorej trailer ešte len čakáme, ale aj o Mulan Levom kráľovi. Nesmieme zabudnúť ani na Aladdina, Dumba či Malú morskú pannu. Disney má skrátka obrovské plány a postupne sa dočkáme každého z uvedených filmov. 

Do zoznamu sa momentálne pridáva aj hraná Snehulienka. Otázne však je, kedy ju uvidíme na plátne. Zatiaľ máme len čerstvých pár informácii. O scénár sa postará Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train) a o hudbu dvojica, ktorá mala na starosti snímku La La Land. Snehulienka bola natočená uź vo viacerých verziách, no určite sme zvedaví aj na túto.

Disney pripravuje hranú verziu očarujúcej Snehulienky a jej siedmych trpaslíkov
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia