Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2016, 10:07
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Jake Gyllenhaal a Ryan Reynolds zachraňujú planétu Zem od ničivej mimozemskej vzorky nájdenej na Marse v debutovom traileri vesmírneho sci-fi Life

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Sme vo vesmíre skutočne sami? A čo ak je to tak lepšie?

Výskumná vesmírna stanica, vedecký tím a záhadná biologická vzorka z Marsu, ktorá môže znamenať zlomový bod v histórii ľudstva. Nová nádejná science-fiction snímka Life od režiséra Daniela Espinosu (Safe House, Child 44) dostáva prvý oficiálny trailer. V hlavných úlohách uvidíme už spomínaného Jakea Gyllenhaala a Ryana Reynoldsa a za zmienku určite stojí aj fakt, že na scenári pracovali Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí napísali Deadpoola. Asistovať im bude aj Rebecca Ferguson, známa najmä z Mission: Impossible - Rogue Nation. O tom, čo sa vlastne bude na stanici ISS odohrávať, zatiaľ veľa nevieme, zábery nám však evokujú mnohých žánrových kolegov, námatkovo minimálne Alien, Prometheus alebo Sunshine, čiže milovníci tohto druhu vedeckej fantastiky si určite prídu na svoje. Pravdepodobne sa však astronauti dostanú do kontaktu s neznámou mimozemskou látkou, ktorá sa neskôr ukáže ako životu veľmi nebezpečná. Herecký ansámbel je viac než kvalitný, žánrové zasadenie vzbudzuje pozornosť, a nám tak neostáva nič iné, než dúfať, že pôjde o kvalitný počin. Oficiálna premiéra je stanovená na 1. júna 2017. My sa už nevieme dočkať, ako ste na tom vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia