Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2016, 15:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Malému mestečku nedávajú spať záhadné vraždy. James Franco po boku Melissy Leo v mysterióznom thrilleri Burn Country šponujú nervy na maximum

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

Režisér dokumentov Ian Olds prichádza v prvom traileri so sľubne vyzerajúcim thrillerom.

Človek si až myslí, že sa James Franco musel dať naklonovať. Nepochybne patrí k najaktívnejším hercom súčasnosti. Vyberá si rôznorodé a hlavne zaujímavé projekty, od animákov, cez seriály až po naturalistické drámy. A okrem toho sa stíha venovať aj réžii a písaniu kníh. Najnovšie ho uvidíme v mysterióznom thrilleri Burn Country (pôvodne pod názvom The Fixer), ktorého trailer práve dorazil.

Afgánsky žurnalista Osman (Dominic Rains) odchádza z vojnou zničeného Blízkeho východu do malého amerického mestečka a je konfrontovaný so sériou brutálnych vrážd. S pomocou miestnej šerifky (Melissa Leo) sa snaží pomôcť pri pátraní, čo mu budú dosť sťažovať predsudky miestnych obyvateľov. Priateľov nájde až vo večne zhúlenom Lindsayovi (James Franco) a pôvabnej Sandre (Rachel Brosnahan).

Trailer sľubuje výživnú dávku mrazivého thrilleru, kde okrem ústredného vražedného tajomstva bude dominovať aj stret odlišných kultúr a traumy vojnových hrôz. Režíruje Ian Olds, ktorý pozbieral ocenenia za svoje dokumenty Fixer a Occupation: Dreamland. Ohlasy z festivalov sľubujú originálny mix Farga a Mestečka Twin Peaks. O dôvod viac sa tešiť. Burn Country dorazí už 9. decembra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia