Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2016, 10:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield 1 je podľa prvých recenzií najlepšou vojnovou hrou desaťročia. Zoznámte sa s ňou skvelým posledným trailerom

TECH
Uložiť Uložené

Launch trailer odhalil mnohé nové a veľkolepé zábery z kampane pre jedného hráča.

Od ohlásenia až po launch trailer Battlefieldu 1 ubehlo viac než 5 mesiacov, počas ktorých sme vám priniesli nejaké trailery, informácie a hlavne dve obsiahle preview články. Dnešná pripomienka toho, že očakávaná hra od DICE a EA je od včerajšieho dňa dostupná, je už naším 9. článkom v poradí, ktorý jej venujeme. Môžete teda očakávať, že jubilejným desiatym bude recenzia, ktorú pre vás snáď budeme mať do konca budúceho týždňa pripravenú. Ak sa však o hernú scénu aspoň trošku zaujímate, určite vás neminuli tie zahraničné, ktoré hru vychvaľujú do nebies. Či už ide o veľmi podarený singleplayer alebo samotné jadro série - multiplayer. Hra v ničom nezaostáva.

Chvália sa hlavne lokácie, zaujímavé postavy, emócie (plakať asi nebudete, ale hnev či radosť sú taktiež emócie), veľkoleposť kampane a úžasná atmosféra prvej svetovej vojny. Multiplayer ponúka množstvo skvele nadizajnovaných máp s úžasnou, zábavnou a anti-stereotypnou hrateľnosťou. Fakt, že kvalita zvuku je zase raz na svetovej úrovni, netreba zdôrazniť. Ak DICE vo svojich hrál niečo robí dokonale, je to práve zvuk. O nič horšie na tom nie je ani strhujúci vizuál a fyzika, o ktoré sa postaral dodnes chválený Frostbite Engine. Viac vám však o hre ako takej a jej mechanizmoch povieme vo vlastnej recenzii. 

Na hru sa už nesmierne tešíme a nič na tom nemení ani launch trailer. Ten síce neukazuje nič z multiplayeru, je však sympatickou zmenou, že DICE neútočí na causal hráčov nascriptovanými a pripravenými gameplay trailermi, ako tomu robilo doteraz. Avšak, komu nechýbajú tie vyslovene epické prezentačky multiplayeru Bad Company 2? Späť však k launch traileru. Zameriava sa na singleplayer, nepredstavuje však postavy a tempo je na vrchole od začiatku až po koniec. Nakoniec, šlo o to ukázať veľkolepú stránku hry, čo sa podarilo a určite to pomôže s predajmi. 

Pred 7 rokmi sme z toho s chalanmi padli na zadok. Kedy sa vám to naposledy pri traileri pre FPS stalo?

Čo sa samotného multiplayeru týka, zatiaľ ponúka 9 máp a 6 herných módov. Tieto čísla by sa mali navyšovať jednak formou bezplatných DLC, dočkáme sa však aj pridaného plateného obsahu. Battlefield 1 vyšiel pre PC, Xbox One a PS4 ešte včera. Kúpiť si ho môžete tuA sa chcete o hre dozvedieť viac, vstúpte do nášho vlákna, kde získate všetky potrebné informácie. Na záver si môžete pozrieť úvodnú kapitolu hry. Kúpili ste alebo budete kupovať Battlefield 1? Aké sú zatiaľ vaše dojmy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia