Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 11:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit po roku opäť rozbieha sériu koncertov s názvom Primetime Tour, súčasťou ktorej je aj živá kapela

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Za niečo menej ako mesiac navštívi Speezy a Live Band postupne 10 zastávok na Slovensku a v Česku.

Majk Spirit vydal v prvej polovici minulého roku albumový počin s názvom Y, ktorý však v konečnom dôsledku pozostával z dvoch plnohodnotných projektov. Nielen čierna, o niečo viac rapovejšia, ale aj biela, skôr tematický zameraná verzia, dostala svoju vlastnú sériu vystúpení a ako to na nich vyzeralo, si môžeš pripomenúť tu a tu. Všetky zastávky oboch tour sa tešili veľkej návštevnosti fanúšikov, ktorí dokázali vytvoriť tú správnu atmosféru, a tak prišlo k rozhodnutiu spestriť záver aktuálneho roka pred vydaním spoločného albumu H16 ďalšou sériou shows, ktoré tentokrát dostávajú titul PRIMETIME TOUR.

Majk Spirit a Live Band sa postupne predstavia v desiatich mestách na Slovensku a v Česku, pričom podstatne viac zastávok je naplánovaných práve u našich západných susedov, kde je fanúšikovská základňa nepochybne minimálne rovnako silná. Súčasťou vystúpení bude aj živá kapela, čo je určite veľmi príjemným spestrením, obzvlášť pri tvorbe Speezyho. Primetime Tour začína už o menej ako mesiac v Brne a končí v závere roka v našom hlavnom meste. Potom už pravdepodobne príde čas na koncerty s novým albumom H16, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte túto jeseň. V prípade, že ešte nemáš zakúpený lístok, môžeš to napraviť ihneď napríklad na stránke ticketportal.sk pre slovenské zastávky a ticketportal.cz pre Prahu. 

Majk Spirit po roku opäť rozbieha sériu koncertov s názvom Primetime Tour, súčasťou ktorej je aj živá kapela
Domov
Zdieľať
Diskusia