Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2016, 19:30
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Máš grambľavé ruky a z času na čas ti padne smartfón? S odolným Lenovo Moto X Force sa nemusíš ničoho báť

TECH
Uložiť Uložené

Nerozbitný displej? Lenovo myslí na všetko.

Súčasné high-end smartfóny majú vysoký výkon, elegantné konštrukcie, prémiové materiály, no ak nám raz padnú, tak toho veľa nevydržia. Okrem obitého tela sa môže veľmi rýchlo stať, že miesto ochranného skla zobrazovacieho panelu zostane iba jedna veľká pavučina, cez ktorú buď nič neuvidíme alebo nám rovno prestane fungovať dotyková vrstva. V takom prípade nám nezostáva nič iné ako navštíviť servis a zaplatiť nemalú sumu za výmenu. Teda, ak nepoužívate Moto X Force od spoločnosti Lenovo, pretože ide o mobilný telefón s takým konštrukčným prevedením, že mu neublíži ani naozaj tvrdé zaobchádzanie.

Máš grambľavé ruky a z času na čas ti padne smartfón? S odolným Lenovo Moto X Force sa nemusíš ničoho báť
Zdroj: www.lenovo.com

Lenovo Moto X Force pozostáva z tvrdého kovového rámiku, poriadne odolného displeja chráneného technológiou ShatterShield a jeho zadnú stranu zase chráni veľmi dobre známy kevlar. Ak vám taká silná kombinácia padne na tvrdú podlahu, smartfónu sa ani zďaleka nestane to, čo by čakalo bežný model. Výrobca nám nadštandardnú odolnosť demonštroval i prostredníctvom niekoľkých videí. Smartfón si však tiež zobrali do parády viacerí YouTuberi a ako môžeme vidieť na vlastné oči, nie je to iba marketingový ťah na prilákanie potenciálnych zákazníkov. Moto X Force jednoducho vydržal takmer hocičo.

Technické špecifikácie tvorí minuloročná špička. K dispozícii je stále schopný čipset Snapdragon 810, obrovský 5,4-palcový AMOLED panel v jemnom Quad HD rozlíšení, až 21 megapixelový hlavný fotoaparát s fázovým automatickým zaostrovaním, veľkými pixelmi aj nízkym clonovým číslom. 3 760 mAh batériu dopĺňa rýchle nabíjanie Quick Charge 2.0 a nechýba ani podpora pre bezdrôtové nabíjačky. Po softvérovej stránke ho poháňa Android bez dodatočnej úpravy, čiže je bez zbytočnej nadstavby, ktorá by mohla spôsobiť pomalšie reakcie a podobné nepríjemnosti. 

Technické špecifikácie Lenovo Moto X Force

  • 5,4-palcový AMOLED displej v Quad HD rozlíšení
  • čipset Snapdragon 810
  • 3 GB RAM
  • 21 MPx zadný foťák, 1.4 µm pixely,  f/2.0, PDAF, 2K videá
  • 5 MPx predný foťák, f/2.0
  • 32 alebo 64 GB úložisko, slot pre microSD karty do 256 GB
  • 3 760 mAh batéria

Lenovo Moto X Force nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Máš grambľavé ruky a z času na čas ti padne smartfón? S odolným Lenovo Moto X Force sa nemusíš ničoho báť
Domov
Zdieľať
Diskusia