Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 12:30
Čas čítania 0:00
Marek R.

Má len 19 rokov a vo svojom prvom zápase v NHL strelil hattrick za 22 minút. Auston Matthews ukázal, že je generačný talent

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A aby toho nebolo málo, pridal aj svoj štvrtý presný zásah.

Predminulý draft patril medzi najlepšie v histórii, keď mnoho "chlapcov" sa okamžite zaradilo k lídrom svojich tímov. Medzi nimi však vyčnievalo jedno meno, Connor McDavid, ktorý je označovaný za jeden z najväčších talentov hokejovej histórie a pri pohľade na jeho hru je každému jasné, prečo tomu tak je.

Tohtoroční draftovaní hráči tak majú pred sebou neľahkú úlohu prekonať svojich predchodcov. Hoci si mnohí pred draftom uleteli a uvažovali o tom, že jednotkou bude Laine z Fínska, avšak tým, ktorí sa predsa len touto témou zaoberali, bolo jasné, že americký generačný talent Auston Matthews nedá nikomu šancu. A svoj obrovský potenciál ukázal už v úvodnom zápase. Už v prvej tretine totiž vsietil dva góly, z toho ten druhý bude na konci sezóny určite patriť k najkrajším presným zásahom, keď pri ňom povyzvŕtal háham každého hráča Sens na ľade. Auston však vôbec nepoľavil a už v 22. minúte zápasu mal na konte hattrick. A to mu stačili presne tri strely. 

Generačný talent a kandidát na gól roka

22. minúta a hattrick je dokonaný

Na konci druhej tretiny pridal Matthews dokonca svoj štvrtý gól, žiaľ, ani jeho neskutočný výkon na výhru nestačil. Toronto prehralo v kanadskom derby s Ottawou 5:4 po predĺžení, no Auston má určite na to, aby tím konečne doviedol do Playoff.

Domov
Zdieľať
Diskusia