Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 12:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislava, Košice a Banská Bystrica budú hostiť krsty Rytmusovho nového albumu Krstný otec, ktorý vyjde už čoskoro

HUDBA BRATISLAVA KOŠICE KRSTNÝ OTEC RYTMUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Dlho očakávaný sólový počin tretiny Kontrafaktu by mal uzrieť svetlo sveta v závere novembra, a tak vás pozývame na krsty do troch slovenských miest.

Každý fanúšik slovenského rapu už veľmi dobre vie, že záver roka bude patriť viacerým očakávaným počinom, medzi ktoré môžeme pochopiteľne zaradiť aj ten od Rytmusa. O Krstnom otcovi toho už vieme pomerne veľa, dokonca sme už počuli aj zopár ukážok a jednu plnohodnotnú skladbu Pozor. Všetky prípravy sú aktuálne v plnom prúde a väčšina skladieb už má finálne kontúry, a tak je len otázkou času, kedy sa k nám dostanú aj ďalšie ochutnávky ešte pred samotným vydaním. V prípade, že sledujete Patresove sociálne siete, tak ste mali možnosť zaregistrovať, že sa pripravujú nejaké tie klipy a opäť aj projekt s dlhšou minutážou, ktoré nám teraz bude postupne servírovať.

Dôkazom o tom, že sa Krstný otec naozaj blíži je tiež pripravovaná séria troch krstov, ktoré postupne prebehnú v troch slovenských mestách - Banskej Bystrici, Košiciach a samozrejme aj v Bratislave. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o tie atmosféricky najvydarenejšie koncerty z tour v priestoroch, kam sa zmestia doslova tisícky fanúšikov, a tak by bol hriech vynechať ich. S určitosťou sa na krstoch objavia aj nejakí tí hostia z albumu, o ktorých toho zatiaľ žiaľ veľa nevieme, a tak nám neostáva nič iné, len čakať. Nezabudnite si však včas zakúpiť lístky už tradične v sieti ticketportal a zažiť tak to najlepšie, čo česko-slovenská hudobná scéna doteraz ponúkala.

Bratislava, Košice a Banská Bystrica budú hostiť krsty Rytmusovho nového albumu Krstný otec, ktorý vyjde už čoskoro
Domov
Zdieľať
Diskusia