Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2016, 23:05
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ruský hokej má ďalšiu mladú pušku. 19-ročný Korostelev poslal na párky oboch obrancov a následne skóroval

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A to všetko s úplnou ľahkosťou.

Ruský hokej čaká na poriadny medzinárodný úspech v hokeji poriadne dlho (OH alebo Svetový pohár). Ich útok dokonca patrí k najlepším na svete (podľa mňa len Kanada má lepší), rovnako majú výborného gólmana, no tímu akoby chýbala chémia a hlavne obrana kvalitatívne zaostáva. Tento problém nevyrieši ani Nikita Korostelev, ktorý patrí medzi talentovaných ruských útočníkov. Draftovaný bol síce až v siedmom kole, no mnohé neskoré draftové výbery sa dokázali v NHL presadiť, ako prvý mi napadol Johnny Gaudreau, ktorý bol vybraný zo 104. miesta a teraz je hviezdou ligy.

Korostelev pôsobí momentálne v OHL v tíme Sarnia Sting. V minulej sezóne mal na konte slušných 42 bodov a v tej aktuálnej po štyroch zápasoch ich má 9, z toho jeden gól bol naozaj úžasný. Efektívnou kľučkou sa postupne zbavil oboch obrancov súpera a následne nedal šancu ani brankárovi. No veď posúďte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia