Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2016, 19:48
Čas čítania 0:00
Marek R.

Po zápase ho chcela zatknúť polícia, a tak predstieral zranenie a nechal sa odniesť zo štadióna sanitkou. A plán mu vyšiel

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A potom že futbalisti nie sú múdri.

Nielen v Európe, ale napríklad aj v Južnej Amerike prebieha kvalifikácia na majstrovstvá sveta 2020 v Rusku a včera sme boli, okrem iného, svedkami zápasu medzi Ekvádorom a Čile. Čile dokázalo vyhrať posledné dva ročníky Copa América, no tentoraz ťahali za kratší koniec, keď prehrali s domácimi pomerne jasno 3:0 a jednu asistenciu si v zápase pripísal aj Enner Valencia. Oveľa viac zaujal však tým, čo prišlo pred koncom zápasu.

Hráč, ktorý momentálne pôsobí v Evertone, totiž behá po súdoch, keďže nezaplatil alimenty pre svoju dcéru, a tak sa policajti vybrali za ním a čakali, kým skončí zápas. Enner mal však iné plány a jednoducho si povedal, že ich prekabáti a v 82. minúte sa hodil na zem a simulovanie mohlo začať. "Zraneného" hráča nielen že odniesli na nosítkach, ale rovno to s ním mali namierené do sanitky a útek pred policajtmi sa tak mohol začať. Tí okamžite bežali za ním, no neúspešne. Realizačný tím zabezpečil, aby sa Valencia mohol vrátiť do hotela a o niekoľko hodín bol zatykač vďaka jeho právnikovi zrušený. Odvážny a drzý plán tak napokon vyšiel.

"Je poľutovaniahodné, že niektorí policajti nespolupracovali pri zadržaní Ennera Valenciu s cieľom dodržať súdny príkaz." 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia