Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 17:39
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najkrajšie Slovenky a Češky na Instagrame: Dievčatá z našich krajov, ktoré vedia, ako poblázniť myseľ

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Chladné a upršané októbrové dni vám aspoň trochu spríjemní dávka krásnych dievčat z našich krajín.

V septembri sme vám síce nový diel nepriniesli, no to neznamená, že sme na obľúbený seriál o najkrajších Slovenkách a Češkách zanevreli. Dnes prichádza na vaše obrazovky nový diel a opäť bude nabitý len samými kráskami z našich krajín. Ako už býva zvykom, predstavíme si štyri dievčatá, ktorých Instagram jednoducho musíte sledovať. Vo výbere uvidíte napríklad aj finalistku súťaže krásy Miss Universe 2016. Tá síce nezvíťazila, no podľa nášho názoru si zaslúži trochu viac pozornosti.


Ešte pred tým, než sa pustíte do scrollovania, by sme sa vám chceli poďakovať za všetky maily, ktoré nám posielate. Určite v tom pokračujte ďalej. A ak ste sa náhodou nenašli v dnešnej časti, nezúfajte, možno sa objavíte v nasledujúcej.

Poznáš krásnu a zaujímavú Slovenku alebo Češku alebo si ňou ty sama? Chcela by si sa objaviť v ďalšej časti? Instagram nám môžeš posielať na mail [email protected] a možno sa objavíš v ďalšom diele.


@petraagalareva

Začíname kráskou z Bratislavy a určite ju už mnohí poznáte. Áno, Petra sa dostala medzi 12 finalistiek, ktoré minulú sobotu bojovali o titul kráľovnej krásy na súťaži Miss Universe 2016. Petra síce nezvíťazila, no v našom článku nesmie určite chýbať. Jej krása hovorí za všetko.

@abednaric

Pokračujeme Alicou, na ktorej si ako prvé pravdepodobne všimnete jej plné pery. Navyše, po dlhom čase sa nám vo výbere objavila kráska s blond vlasmi a sme tomu veľmi radi. Ak sa vám teda páčia podobné dievčatá, viete kde máte klikať.

@bibibaltovic

Prirodzene krásna Bibi sa venuje modelingu a zastupuje ju agentúra Mix Model Management. Páni, musíme vás však sklamať, Bibi je už zadaná. Tvorí pár s Adamom Bardym, ktorý je čitateľom Refresheru určite známy. Títo dvaja sa jednoducho našli.

 @sofiapavlin

A na záver vám prinášame Sofiu, ktorej profil nenechá nikoho chladného. Na Instagram rada prispieva pikantnými fotografiami, ktoré pravdepodobne zaujali aj rapera Radikala, keďže sa táto kráska objavila v jeho klipe.

Anketa:
Ktorá kráska sa ti páči najviac?
1. Petra
2. Alica
3. Bibi
4. Sofia
5. Všetky
1. Petra
8 %
393 Hlasov
2. Alica
17 %
783 Hlasov
3. Bibi
20 %
934 Hlasov
4. Sofia
42 %
1963 Hlasov
5. Všetky
13 %
617 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia