Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2016, 10:06
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Leonardo DiCaprio zachraňuje planétu vo vynikajúcom traileri pre dokument, s ktorým chce zmeniť svet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Možno nájdeme vedeckejšie či podrobnejšie dokumenty, no na rovinu, žiaden nepriklincuje k obrazovkám toľko ľudí ako ten s DiCapriom.

Kolega vám pred pár týždňami priniesol rozsiahly článok o dokumente Fishera Stevensa (ako herec v Grandhotel Budapest či The Night Of, režíroval napríklad Stand Up Guys) a najmä Leonarda DiCapria. Ten je skutočným aktivistom, ktorý sa snaží upozorňovať na ekologické problémy dnešného sveta a ako to urobiť lepšie, než natočením dokumentu s vlastnou tvárou? Tá sama o sebe určite priláka do kín početné množstvo ľudí (21. október) a stavíme sa, že k televíznym obrazovkám (30. októbra na stanici National Geographic) ešte viac. O problémoch sa musí viesť diskusia a už v traileri vidíme, že Leo sa stretol s minimálne zopár dôležitými ľuďmi svetového diania. Určite sa neodvážime tvrdiť, že pôjde o najlepší dokument posledných rokov, to určite nie. Veď koniec koncov, predbežné recenzie mu skladajú klobúk, no pridávajú hneď niekoľko „ale". Napriek všetkému musíme uznať, že trailer vyzerá nadmieru pekne a na film sa rozhodne tešíme. Čo vy? Dáte Before the Flood šancu, alebo vás záchrana planéty vôbec nezaujíma?

Domov
Zdieľať
Diskusia