Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 18:50
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Jake Gyllenhaal a Amy Adams žiaria v prvom traileri na chladný thriller Nocturnal Animals

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Trailer vyzerá skvelo a predbežné ohlasy sú viac ako pozitívne. Čo viac chcieť?

Focus Features vydáva vôbec prvý trailer na projekt, ktorý vyzeral skutočne zaujímavo už dávno pred svojim vydaním. Jednak za kamerou stojí módny guru Tom Ford (svoju režisérsku premiéru si odbil filmom A Single Man), pred kamerou hviezdia Amy Adams (Man of Steel), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Michael Shannon (Boardwalk Empire) či Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) a v neposlednom rade príbeh pôsobí ako nevšedný námet s dobrým potenciálom (adaptácia romány Tony and Susan od Austina Wrighta).

Amy Adams totiž uvidíme ako zdeptanú obchodníčku s umením Susan, ktorá sa čoraz viac odlučuje od svojho manžela Huttona (Armie Hammer) a jedného dňa dostane zásielku od svojho ex manžela Edwarda (Jake Gyllenhaal) s novelou Nocturnal Animals venovanou iba jej. Zatiaľ čo je manžel na dovolenke, Susan si začne novelu čítať a zisťuje, že je o Tonym Hastingsovi (tiež Jake Gyllenhaal) a jeho rodine, ktorí sú brutálne napadnutí a unesení. Zatiaľ čo v záhadnej knihe Susan číta o záchrane rodiny, premieta si v hlave svoje spoločné chvíle strávené s Edwardom,  a to najmä tie vedúce k rozpadu ich manželstva. Snímka už premiérovala na zopár festivaloch a domov si odniesla veľmi pozitívne hodnotenia, kde jej napríklad známy Collider udelil hodnotenie A-. My to budeme vedieť posúdiť 24. novembra po premiére v slovenských a českých kinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia