Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2016, 22:50
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Iba zlatá farba zakrýva vynikajúcu postavu Teyany Taylor v krátkom hudobnom videu

HUDBA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Teyana opäť pomotá mnohým mužom, a možno i dámam, hlavy.

Speváčke a herečke Teyane Taylor, patriacej do tábora Kanyeho G.O.O.D. Music, sa pred približne ôsmimi mesiacmi narodila dcérka, no aj tak má dnes postavu, na ktorú sa nedá povedať zlého slova. Nedávno ju ukázala v Yeezyho klipe na skladbu Fade, kde svojimi pohybmi v telocvični ukradla nejednu dušu. Nastavenú latku však nehodlá znižovať, a tak ukazuje celému svetu bravúrnu figúru opäť a znova prostredníctvom videoklipu.

Ten spevádza freestyle, ktorý nahrala do beatu tracku Champions, čo je prvý singel z dosky Cruel Winter. Vo vizuáli je Teyana nahá, jej telo je pokryté len zlatou farbou, zakrývajúcou na niektorých záberoch viac, na niektorých menej. Občas je zlatá farba doplnená retiazkami, kuklou a zbraňami. Je nám úplne jasné, že sa asi budete pozerať inam než na retiazky či kuklu a ani nás to neprekvapuje. Videoklip bol vytvorený vďaka rýchlo sa striedajúcim fotografiám, ktoré má na svedomí Sasha Samsonova.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia