Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 18:05
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Na prvom singli z Cruel Winter sa okrem Kanyeho objavuje ďalších 7 interpretov. Albumu od G.O.O.D. Music sa tak naozaj dočkáme

HUDBA BIG SEAN KANYE WEST TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Big Sean, Travis Scott, 2 Chainz, Yo Gotti, Desiigner, Gucci Mane a Quavo. To sú všetci, ktorý spoločne s Yeezym nahrali nový singel Round and Round (Champions).

Keď Pusha T vysvetľoval, ako dostal Jay Z-ho slohu na skladbu Drug Dealers Anonymous, odhalil, že celá G.O.O.D. Music pracuje na spoločnom albume známom už nejakú tú dobu ako Cruel Winter. Potvrdili to aj videá zo štúdia, na ktorých sme videli Kanye Westa a Big Seana, ako si tancujú na nejakú vtedy ešte neznámu skladbu. Dnes už vieme, o aký song išlo, keďže Yeezus sa zastavil na rádiovej show svojho dobrého kamaráta Big Boya, kde prvý singel z vyššie spomínaného projektu oficiálne predstavil. 

V čase, keď išiel skladbu po prvýkrát pustiť, povedal, že ešte nemá oficiálny názov a že je takisto možné, že predtým, než sa dostane na iTunes a podobné platformy, si ešte niekoľko ráz prejde mixom. V každom prípade, či už je to oficiálny titul alebo nie, objavuje sa informácia, že song sa volá Round and Round (Champions), podľa jeho refrénu. Popri Yeezusovi naň poskytlo svoje vokálne zručnosti ďalších 7 interpretov, menovite Big Sean, 2 Chainz, Desiigner, Travis Scott, Quavo, Yo Gotti a čerstvo prepustený Gucci Mane. Každý sa postaral o istú časť nahrávky a spoločne tak vytvorili pieseň o tom, čo dokázali v rapovej hre, v ktorej sú, značne, šampióni. Round and Round si vypočuj nižšie a ohľadom ďalších noviniek o nasledovníkovi Cruel Summer budeme informovať. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia