Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2016, 19:41
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sexy Teyana Taylor tancuje v posilňovni v rámci Kanyeho klipu Fade

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Ďalší vizuál z albumu The Life of Pablo patrí songu Fade, na ktorom hosťujú Ty Dolla $ign a Post Malone.

Namiesto štyroch minút si Kanye West odkusol z tohtoročných MTV Video Music Awards až sedem, a to okrem reči aj preto, aby odpremiéroval nový vizuál na jednu zo skladieb z albumu The Life of PabloPo piesňach Wolves či Famous sa vlastného videoklipu dočkala i Fade, na ktorej hosťujú Ty Dolla $ign a Post Malone. Tí sa ale v onom videu neobjavujú, zastupujú ich totiž speváčka a herečka z tábora G.O.O.D. Music Teyana Taylor a jej snúbenec Iman Shumpert. 

Prvá menovaná najprv ukazuje svoju naozaj bravúrnu postavu vo fitku, kde predvádza sexi tanečné pohyby v oblečení, ktoré viac odkrýva než zakrýva. Následne sa poberá do sprchy za basketbalistom Imanom a asi nikomu nemusíme ozrejmovať, akú aktivitu tam vykonávajú. Videoklip je zakončený záberom na oboch zúčastnených, ktorých dopĺňa ich 8-mesačná dcéra a kopa oviec. Na záver už len dodáme, že vizuál je inšpirovaný filmom Flashdance a ak sa pozorne pozrieš, môžeš vidieť, že Teyana má na konci podobu mačky. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia