Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 19:59
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kanye a Kim plačú od radosti aj smútku v temnom čiernobielom videoklipe Wolves

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Nový Yeezyho vizuál vznikol za pomoci značky Balmain a je plný známych modeliek a modelov. Objavujú sa aj Vic Mensa a Sia.

Od vydania Kanyeho posledného albumu The Life of Pablo ubehol nejaký ten piatok, no my sme len radi, keď ho Yeezy opäť posunie do popredia a odhalí videoklip na jednu zo skladieb. Po šokujúcom vizuáli na Famous má pre nás umelec z Chicaga menej provokatívne, no o to obrazovo krajšie video. Tentoraz padol výber na jeden z najvydarenejších trackov s názvom Wolves, ktorý mal viacero podôb, avšak nakoniec zakotvil pri tej viac-menej pôvodnej, kde hosťujú Sia a Vic Mensa. 

Videoklip na Wolves vznikol v spolupráci so značkou Balmain a takmer určite je súčasťou ich kampane. 7-minútové čiernobiele video sa nesie v temnejšej atmosfére a prepína medzi ostrými zábermi a lo-fi prestrihmi, javiacimi sa ako nahrávky z rôznych gala udalostí. Popri Kanyem sa vo vizuáli objavujú aj Vic Mensa, Sia, Kim Kardashian, Kylie Jenner a viacero modelov a modeliek, napríklad Francisco Lachowski, Joan Smalls, Alessandra Ambrosio či Cindy Crawford. Všetci sú odetí do kúskov od spomínanej značky, ktoré sú vo väčšine prípadov zdobené lesklými prvkami, čo v kombinácii si čiernobielym spracovaním vyzerá miestami až magicky. Zaujímave je, že Yeezus aj Kim plačú, dalo by sa povedať, že od radosti aj smútku. Ak poznáš text skladby a vieš, o čom pojednáva, asi ti je už jasné prečo. Obaja vykonali rôzne zlé a hlúpe veci, stratili blízke osoby, zažili veľký žiaľ, no nakoniec našli lásku svojho života, s ktorou splodili dve deti. Tie si ale v dnešnom svete musia dávať pozor, pretože sú obklopené nebezpečnými vlkmi. Ak si nad klipom na Famous len zakrútil hlavou, po tomto pravdepodobne uznáš, že 'Ye to umelecky vie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia