Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2016, 11:52
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Nahé telá celebrít ako Rihanna, Taylor Swift či Kim Kardashian zdobia Kanyeho video na Famous

HUDBA KANYE WEST RIHANNA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

12 nahých tiel patriacich rôznym celebritám sa vošlo do Yeezyho šokujúceho videoklipu na skladbu Famous z albumu The Life of Pablo.

Doska The Life of Pablo od Kanyeho Westa vyšla pôvodne vo februári, avšak odvtedy ju neustále zastihujú isté zmeny, prípadne je dopĺňaná o nové skladby. Tou zatiaľ poslednou bola podarená vec Saint Pablo. Yeezy však nezabúda ani na to, že by mal fanúšikom naservírovať aj videoklip na nejaký song z tracklistu a tým vybraným sa napokon stal Famous s kontroverznými riadkami o Taylor Swift. Tie ale nie sú ničím v porovnaní so sprievodným vizuálom, ktorý dával 'Ye spoločne so svojím tímom dokopy približne tri mesiace. 

A prečo to tvrdíme? Pretože Yeezus sa opäť raz predviedol a vo videoklipe, ktorý odpremiéroval včera v aréne The L.A. Forum, vedľa seba leží v jednej posteli 12 nahých tiel celebrít. Menovite ide o Kanyeho, Kim Kardashian, Amber Rose, Rihannu, Chrisa Browna, Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Ray J-a, Annu Wintour, Georga W. Busha, Donalda Trumpa a Billa Cosbyho. Pýtaš sa, ako ich Kanye donútil, aby sa kvôli jeho videu vyzliekli? Niektorých nútiť nemusel, keďže namiesto nich použil hodnoverné sochy (voskové figuríny). I preto nie je doposiaľ známe, ktoré nahé figúry sú skutočné a ktoré nie. Tak či onak, sleduj nižšie.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia