Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2016, 22:08
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Čo majú spoločné Kanye West a Einstein? Na to ti odpovie Yeezyho nový výborný track

HUDBA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Hosťuje Sampha, produkciu ošéfovali Mike Dean a sám Kanye. Dopadlo to úžasne.

Hudba Kanyeho stále neskutočne baví, čoho dôkazom je to, že tento rok už vydal jeden album, The Life of Pablo, no a ďalší, Turbo Grafx 16, je, dúfajme, naozaj na ceste. V štúdiu trávi vskutku mnoho hodín, TLOP sa dočkal viacerých aktualizácií, avšak okrem toho pracoval aj na nahrávaní nových skladieb. Nedávno odohral na Yo Gottiho párty pieseň Saint Pablo, ktorá svojím obsahom a zvukom zaujala, ale dodnes nebola k dispozícii v dostatočnej kvalite. To sa, chvalabohu, zmenilo, keďže výborný song unikol na internet pravdepodobne v celej svojej kráse.

O veľmi kvalitnú produkciu Saint Pablo sa postaral sám Kanye, ktorému podal pomocnú ruku jeho dlhodobý spolupracovník Mike Dean. Yeezyho rapový výkon je sprevádzaný peknými spievanými riadkami od Samphu, ktorý sa na skladbu hodí priam perfektne. Ak mal niekto pochybnosti o Yeezusových schopnostiach za mikrofónom, po vypočutí tohto tracku sa, snáď, rozplynú. Ako sám napísal na Twitteri, Saint Pablo nahral potom, čo sa svetu priznal so svojím dlhom. Ten je aj jednou z ústredných tém, pričom ho 'Ye preberá z rôznych uhlov. Neobchádza ani svojskosť vlastnej osoby a fakt, že sa snaží nechať obrovské ego v minulosti, čo však trochu zápasí s inými riadkami, napríklad tými o sebe ako človeku, ktorý sa v rámci vplyvu na túto generáciu najviac približuje dopadu Einsteina v jeho časoch. Príjemný song si vypočuj nižšie a predtým si ešte prečítaj zopár zaujímavých barov. Tak čo, pripomína ti to starého dobrého Kanyeho?

"I know I'm the most influential / That TIME cover was just confirmation"

"This generation's closest thing to Einstein / So don't worry about me, I'm fine"

"Don't stare at money too long, it's Medusa / The ultimate Gemini has survived / I wasn't supposed to make it past 25"

"I believe in the children, listen to the kids, bro / If the phone ringing, go and get your kids ho"

"When I was negotiating with Apple, it was Larry and me / Told Tim Cook to call me, I was scary to see"

"But it's better that I stayed at home with my folks / Cause if Jay a billionaire then I'mma never go broke"

"Modern day MJ with an off the wall flow"

Domov
Zdieľať
Diskusia