Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2016, 12:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Druhý trailer na krvák 31 Roba Zombieho: nič pre slabé povahy

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Horor 31 sľubuje slušnú porciu béčkovej hororovej zábavy.

Sychravé jesenné večery je vždy potrebné spestriť si aj poriadnou dávkou hororov. To vie aj metalista a hororový režisér Rob Zombie, ktorý prichádza s novým projektom 31. Aj v druhom traileri nám Zombie ukazuje, že jeho novinka nebude len tak nejaká lightovka, ale brutálna a nekompromisná dávka poriadnej gore mäsiariny. Príbeh síce originalitou príliš nehýri, ale to je pri tomto subžánri to najmenej podstatné. Päť ľudí je počas Halloweenu unesených niekoľkými úchylnými klaunmi, ktorí si s nimi chcú trochu zašpásovať. Na mieste s nežným názvom Murder World sú podrobení sadistickým hrám svojich väzniteľov. Nasledujúcich dvanásť hodín sa teda bude niesť v znamení mučenia a teroru na všetky možné aj nemožné spôsoby.

Zombie nezostáva nič dlžný svojej povesti a upútavka dá spomenúť na jeho rané filmy, ako Dom tisícky mŕtvol či Vyvrheli pekla. Vysoká miera štylizácie, zbesilé strihy, videoklipový háv a výrazne expresívne herectvo. Opäť sa dostaví Zombieho životná partnerka Sheri Moon Zombie či klasik Malcolm McDowell (so Zombiem spolupracoval už na jeho Halloweenoch). Krvou a inými telesnými tekutinami sa evidentne šetriť nebude a pre fanúšikov exploitation hororov sa teda chystá ďalšia výdatná porcia. Zombie sa očividne odtrhol z reťaze (čo môže byť dobrá aj zlá správa), takže podľa niektorých kritík je 31 zatiaľ jeho najzvrátenejším počinom a najdrsnejším krvákom od Saw. Tak uvidíme. Americká premiéra je stanovená na 21. októbra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia