Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2016, 15:21
Čas čítania 0:00
Jakub P.

The Black Eyed Peas reagujú na smutné dianie vo svete novou verziou skladby Where Is the Love?

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Na prerobenej podobe #WHERESTHELOVE sa objavujú okrem The Black Eyed Peas a Justina Timberlakea aj napríklad The Game, Diddy, A$AP Rocky, Nicole Scherzinger a mnohí ďalší.

V roku 2003 vyšla na albume Elephunk od The Black Eyed Peas skladba Where Is the Love?, na ktorej hosťoval Justin Timberlake. Tá pojednáva o viacerých problémoch sveta, akými sú napríklad terorizmus, znečisťovanie, rasizmus, intolerancia a mnohé ďalšie. Približne trinásť rokov po vydaní onej piesne sa ale niektoré zo spomenutých ťažkostí vôbec nezmenili. Navyše sa na rôznych miestach sveta odohrali incidenty, ktoré si vyžiadali mnoho obetí, nehovoriac o ich dlhodobejšom dopade. Na mysli máme najmä teroristické útoky či rasové komplikácie. Ľudia si preto želali, aby will.i.am, apl.de.ap, Taboo a Fergie opäť nahrali spomínaný song, avšak v novom šate. 

Priania neostali nevyslyšané, keďže členovia The Black Eyed Peas naozaj Where Is the Love? prerobili, pričom si na túto novú verziu, titulovanú #WHERESTHELOVE, pozvali hneď niekoľko svetoznámych hudobných mien vrátane The Gamea, Diddyho, Nicole Scherzinger, A$AP Rockyho, DJ Khaleda, Mary J. Blige, Justina Timberlakea, Jamie Foxxa a ďalších. Track je sprevádzaný čiernobielym videoklipom, v ktorom sa objavujú ďalšie známe tváre rôzneho pôvodu, čo vyjadruje myšlienku jednoty a vzájomného rešpektu. Sleduj nižšie. 

 

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia