Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2016, 10:10
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drakeov otec rozbieha spevácku kariéru! Vypočuj si ukážku jeho skladby aj s kúskom videoklipu

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Dennis Graham bol kedysi bubeník, no teraz sa z neho stane aj spevák.

Dennis Graham nie je pre Drakeových fanúšikov žiadnou neznámou a každý dobre vie, že ide o jeho otca, ktorý už viackrát ohlasoval to, že nahráva vlastnú hudbu. Zdá sa, že jeho tvrdenia neboli len výmysly, keďže údajne práve rozbehol spevácku kariéru a pripravuje R&B album! Jedna zo skladieb na ňom by sa mala volať Kinda Crazy a portálu TMZ sa podarilo dostať ku krátkej ukážke z jej videoklipu, v ktorom Champagne Papiho otec sedí v striebornom kresle, spieva a na krku má OVO retiazku. Celá pieseň aj s videom by vraj mala vyjsť koncom mesiaca, tak sme zvedaví, a zároveň dúfame, že toto celé nie je len žart, no asi nie je, pretože to potvrdil aj sám Dennis. 

Ak sa pýtaš, prečo sa Drakeov otec rozhodol vkročiť do hudobných vôd, tak treba ozrejmiť, že v hudbe nie je žiadnym nováčikom. Keď bol mladší, robil bubeníka pre Jerryho Lee Lewisa, ktorého fanúšici rock'n'rollu poznajú i pod prezývkou The Killer. Známy je aj Dennisov brat a Drizzyho strýko Larry Graham. Ten hral na basgitare v skupine Sly and the Family Stone a taktiež si neskôr vyskúšal sólovú dráhu. Cit pre muziku je teda v rodine Grahamovcov citeľný. Na prípadnom album by sme rozhodne ocenili rodinnú spoluprácu. Nižšie si prezri a vypočuj spomínanú ukážku z Dennisovej piesne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia