Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2016, 14:41
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Víťazstvo koluje Katy Perry v žilách a poraziť sa nenechá ani vo videoklipe Rise

HUDBA KATY PERRY
Uložiť Uložené

Skladbu Rise od Katy Perry si stanica NBC vybrala ako song, ktorý budeme počuť počas ich vysielania olympijských hier. Dnes si však predstavíme sprievodný vizuál.

Speváčka Katy Perry nedávno odhalila novú skladbu Rise, s ktorou sa bude snažiť ovládnuť hitparády. Jej tón je jednoznačne motivačný, keďže Katy v nej spieva o tom, ako sa nenechá zlomiť a vyhrá, pretože víťazstvo jej koluje v žilách. Tomuto songu pomôže dostať sa čo najvyššie v rebríčkoch istotne i fakt, že si ho stanica NBC vybrala ako pieseň, ktorú budú púšťať počas ich vysielania tohtoročných, dnes začínajúcich olympijských hier. To nie je, vzhľadom na jeho naladenie, veľkým prekvapením. Každopádne, Katy šliape na pedál ešte silnejšie a posiela aj sprievodný vizuál k Rise. Mimochodom, pieseň produkoval Max Martin, čo je dobre známy hitmaker, spoločne s Ali Payamim. 

Vo videoklipe má Katy Perry na sebe pripevnený padák, ktorý ju vo všetkom spomaľuje a brzdí, čo má metaforicky predstavovať zábrany v jej kariéry a živote. Tie však musí prekonať a inak tomu nie je ani teraz. Nakoniec sa jej to podarí, vďaka padáku povstane, aby ho mohla následne nechať na zemi za sebou. Klip si prezri nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia