Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2016 o 15:12
Čas čítania 0:00
Marek R.

Pozápasový rozhovor plný sĺz. Di Maria venoval gól zosnulej babke, ktorá pre neho bola vždy oporou

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sú aj oveľa dôležitejšie veci ako víťazstvo vo futbale.

Klubová sezóna je už síce za nami, leto plné reprezentačného futbalu je však pred nami. EURO 2016 začína už o pár dní, olympiáda trochu neskôr, no napríklad taká Copa América Centenario je už v plnom prúde. Najväčším favoritom je opäť po roku Argentína, ktorá minulý rok prehrala až v samotnom finále, a to po penaltovom rozstrele proti Čile a tento súboj sa zopakoval už v ich prvom, ešte skupinovom zápase na tohtoročnom turnaji.

Pozápasový rozhovor plný sĺz. Di Maria venoval gól zosnulej babke, ktorá pre neho bola vždy oporou

Zápas sa skončil víťazstvom Argentíny 2:1, keď sa presadili Angel Di Maria a Banega, v závere potom Čile už len znížilo zásluhou Fuenzalida. Smutný moment však prišiel po prvom góle zápasu a rovnako aj počas pozápasového rozhovoru. Po svojom góle totiž Angel Di Maria držal v rukách tričko s nápisom "Budeš mi veľmi chýbať babička", no a počas pozápasového rozhovoru už neudržal slzy. Jeho milovaná babka totiž zomrela len niekoľko hodín pred samotným zápasom.

Po tak zdrvujúcom momente v jeho živote ho čakal náročný zápas, v ktorom svojmu tímu pomohol gólom k víťazstvu, v závere ho to už zlomilo a naplno ukázal svoje emócie. Počas najbližších zápasov to bude mať rovnako ťažké, no veríme, že Angel bude naďalej bojovať a venuje jej celé turnajové víťazstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia