Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2016, 12:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Záporákom pre Transformers 5 bude Megatron! Svoju novú tvár odhalil v teaseri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Michael Bay začína natáčať Transformes: The Last Knight. Kto bude záporákom?

Len pár dní po ukážke Optimusovej tváre pre Transformers: The Last Knigt sme sa dočkali aj teaseru odhaľujúceho záporáka. Nemal by ním byť nik iný než Megatron, ktorý jednoducho nedá pokoj a skutočne nevieme, čo z jeho postavy chcú dostať v piatom filme. Niežeby svet robotov neponúkal viac zaujímavých záporákov, Bay a scenáristi jednoducho idú najhoršou možnou cestou. Dá sa čakať, že okrem Megatrona uvidíme aj niekoho iného, záporáka hodného celej novej trilógie, ktorá sa chystá, no Megatron autobotom a ľuďom určite skríži plány a nebude jednoduché ho definitívne zničiť. 

Natáčanie začalo ešte koncom mája na Kube. TF 5 sa tak stane len druhým hollywoodskym filmom natáčaným v tejto krajine. Prvým je Rýchlo a zbesilo 8. Okrem Michaela Baya na poste režiséra sa vrátia aj Mark Wahlberg čoby Cade Yaeger, avšak tentoraz asi bez dcérky a jej frajera. Po prestávke sa vráti aj Josh Duhamel čoby plukovník Lennox a snáď Michael Bay obsadí aj Tyresa Gibsona, ktorý má veľký záujem vrátiť sa do série. Z nováčikov uvidíme  Isabela Moner (100 Things to Do Before High School, Growing Up Fisher) ako hlavnú ženskú postavu Izabellu. Jerrod Carmichael si zahrá doteraz nešpecifikovanú rolu. V Detroite sa začne natáčať už 6. júna, pričom štáb vycestuje do mnohých krajín všade po svete. Transformers: The Last Knight sa dočkáme 23. júna 2017. A o čom by mohlo byť? 

Záporákom pre Transformers 5 bude Megatron! Svoju novú tvár odhalil v teaseri
Zdroj: Paramount


Dej päťky sa bude odohrávať ako vo vesmíre, tak aj na Zemi. Autoboti sa opäť budú musieť spojiť s dinobotmi, aby čelili hrozbám zla na našej planéte. Optimus Prime sa zatiaľ vydá do ďalekého vesmíru nájsť výrobcov (stvoriteľov?) rasy Prime-ov. Zdá sa však, že narazí na Unicrona (neviem, akí roboti tam ešte sú, ale rovnako ako Marvel v MCU nepredstavil svoje najsilnejšie entity, ani TF séria sa zatiaľ nepozrela na tých najsilnejších Transformerov, pričom Unicron je jeden z nich). Zápletka, znova, až na toho Optimusa, úplne identická s predchádzajúcimi počinmi. Príbeh sa zostavil podľa scenára od Arta MarcumaMatta Hollowaya (Iron Man) a Kena Nolana.

Po The Last Knight uvidíme Transformers 6, a to 8. júna 2018 (v rovnaký deň, ako Wonder Woman, takže Amazonka sa bude pratať preč), no a o rok neskôr, 28. júna 2019, dorazí Transformers 7 (takže si to Bay natočiť všetko jednoducho nestihne). Hovorí sa aj o tom, že 6. diel bude v skutočnosti spin-off o Bumblebeem, o ktorom sa dávnejšie dosť nahlas špekulovalo. Paramount by tak okopíroval model Disney, ktoré vydáva každé dva roky jeden plnohodnotný diel Star Wars, pričom medzi nimi budú prichádzať spin-offy. Dôležité je, že Transformeri nám už asi nikdy nedajú pokoj a Super Bowly sa už bez tejto ságy nezaobídu. 

 

It's starting. This week production. Megatron is back. #transformers #decepticons#

Video uverejnené používateľom Michael Bay (@michaelbay),

Domov
Zdieľať
Diskusia