Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2016, 2:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nestarnúci Jarda Jágr sa ešte do hokejového dôchodku nechystá. S Floridou Panthers podpísal zmluvu na ďalšiu sezónu

ŠPORT JAROMÍR JÁGR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Legendárny český reprezentant oslavoval vo februári 44 rokov, no aj napriek tomu si trúfa na ďalšiu sezónu v prestížnej NHL.

Jaromír Jágr pôsobí v kanadsko-americkej NHL už zopár dlhých rokov, počas ktorých dokázal svoje meno dostať na vrchol nemalého počtu rebríčkov a štatistík. Všetko nasvedčuje tomu, že budú tieto čísla len stúpať, keďže nám dnes legenda prostredníctvom Facebooku oznámila, že sa do hokejového dôchodku ešte nechystá. A to aj napriek tomu, že reprezentačné korčule už na klinec zavesil. Jeho slová "Na Floridě se nam líbí. Proto jsem rád, že jsem se s Panthers dohodl na prodloužení smlouvy o další rok." snáď hovoria za všetko, a tak budeme určite zvedaví, či dokáže držať tempo s mladíkmi. Predsalen, vo februári oslávil 44 rokov, čo sa môže prejaviť na celkovom výkone. To však zatiaľ očividne nie je prípad rodáka z Kladna, ktorý nazbieral v sezóne 2015/16 úctyhodných 66 bodov a dokonca si zahral aj v prvom kole playoff, kde však jeho Florida nestačila na NY Islanders. Nuž, možno si to nakoniec Jágr rozmyslí a ešte sa vráti do reprezentácie. 

Nestarnúci Jarda Jágr sa ešte do hokejového dôchodku nechystá. S Floridou Panthers podpísal zmluvu na ďalšiu sezónu
Domov
Zdieľať
Diskusia