Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 14:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Slovenský krst Smackovho albumu a bohatý hudobný program. Aj to ponúkne FASHION DEALã

REFRESHER
Uložiť Uložené

22. a 23. apríla sa v Bratislave uskutoční prvý ročník FASHION DEALã, ktorý bude sprevádzaný aj poriadnou hudobnou zábavou v Lofte.

Prvý ročník bratislavskej časti FASHION DEALã sa nezadržateľne blíži. Brány tohto na urban kultúru zameraného festivalu sa otvoria na Laurinskej ulici už 22. apríla. Program bude istotne bohatý, pričom jeho súčasťou je aj sprievodná víkendová hudobná párty, ktorá sa bude konať v klube Loft. 

FASHION DEALã weekend party začne večer 22. apríla a prvú noc budú režírovať Dalyb z HAHA CREW, Marky a DJ LU2. Na druhý deň, keď bude celý event oficiálne končiť, sa Loftu zmocní český raper Smack, ktorý v Bratislave takto uskutoční slovenský krst svojho albumu SICK. Smack si získal ako uznanie zo strany fanúšikov, tak aj rešpekt zo strany kritikov. Na konto si pripísal už dve ocenenia Ceny Anděl. Na pódiu však nebude sám, keďže po dlhšom čase vystúpi v tento večer aj Gleb, ktorému nedávno vyšlo EP ZLOO.

Víkendová párty bude okrem zábavy aj oficiálnou rozlúčkou s klubom Loft. Ten patril medzi najzásadnejšie v hlavnom meste, avšak po niekoľkých rokoch zatvára. Čo sa týka lístkov na jednotlivé klubové noci, tak na Dalyba, Markyho a DJ LU2 bude stáť lístok 5 € a na Smacka a Gleba 7 €. Najvýhodnejšie avšak vychádza vstupenka na oba dni + oba večery (teda na všetky 4 nabité eventy), ktorá ťa vyjde 10 €. Takéto zvýhodnené vstupné zakúpiš buď priamo na akcii FASHION DEALã, alebo na mieste v Lofte. 

Slovenský krst Smackovho albumu a bohatý hudobný program. Aj to ponúkne FASHION DEALã

Všetko ďalšie info ohľadom akcie FASHION DEALã 

nájdeš buď na oficiálnych stránkach, alebo na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia